Act of Valor

Винаги сме се чудили какво ли си мислят истинските морски тюлени от армията на САЩ, когато гледат как Холивуд борави с техните образи. Е, сигурно никога няма да разберем това, но сега, като един вид компенсация, имаме шанс да видим как действат те в действителност и какви са истинските им тактики и въоръжение.

„Act of Valor” е военен екшън, чиито трейлъри (първият се върти отдавна, но не сварихме да ви го представим, затова сега пускаме два накуп) ни уверяват, че макар сюжетът на филма да е измислен, той е базиран на действителни мисии и всички тюлени, които виждате на екран, все още са на активна военна служба.

Не изглежда като да е някакъв филм със сериозна драматургична стойност, но не можем да отречем, че изглежда чудно, а нивото на екшъна е повече от високо. Сигурно сте забелязали и кадрите, които са едно към едно с повечето от най-добрите военни игри, които се играят в момента. Това съвсем не е случайно, просто хората си познават публиката и знаят как да си продават продукта.

Премиерата на „Act of Valor” е 17 февруари 2012.

Act of Valor

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Това със снайпера и хващането беше много, много добро! 🙂 Филмът определено ще се гледа. Като на всякакви военни игри и филми.. Просто нямам търпение. 🙂