В стила на запознаване с оригиналното, който е така успешно приложим за съвременното консуматорство, Николас Уиндинг Рефн е дал благословията си за англоговорящ римейк на дебюта му от 1996 година „Pusher”. Самият той ще бъде изпълнителен продуцент на проекта, а режисьор е Луис Прието.

Вижте какво ни очаква като визия, като не разчитайте на традиционен стил – можем да предположим, че модерната интерпретация ще съдържа провокации. Главните роли са поверени на Ричард Койл и Агинъс Дейн.

Pusher

Ето и официалния синопсис на проекта:

Римейкът на култовата класика от 1996 година ни запознава в подобен дързък и есплозивен стил с един наркопласьор на дребно в Лондон, който затъва в безкрайни дългове заради лош късмет и неправилно взети решения. Колкото по-отчайващо е неговото поведение, толкова по-категорично изпада в изолация, и в един момент се оказва, че вече няма какво да попречи на 9 милиметровия куршум и неговата готовност да се настани в черепа му.

В случай, че интересът ви се е възбудил допълнително, ето какво казва Рефн по повод римейка:

„Pusher” е филмът, който постави началото на моята кариера. Идеята Луис Прието да поеме режисурата беше вълнуващо и ресковано решение за мен. Това е класическа история със силни характери, сюжетът е увлекателен. Да видя моите персонажи Тони и Франк в Лондон – един от най-страхотните и многолики градове на света, се оказа възможност, която не биваше да пропускам за нищо на света”.

Нали се досещате, че след прекрасния, но не много успешен в боксофисно отношение „Drive: Живот на скорост”, ние само потриваме ръце в очакване кога точно през 2012 ще се появи „Only God Forgives” (полицай в Банкок, тайландски бокс, трилър, Кристин Скот Томас и… Райън Гослинг!), а също и римейка на антиутопичния филм от 1976 година „Logan’s Run” (23-ти век, земна идилия за всички хора, на които им е разпрешено да живеят до 30 години, и отново… Райън Гослинг!). Това дуо започва да звучи като „три за щастие”, но пък няма лошо – ако работат добре синхронно момчетата, нека да ни радват и изненадват с нови неща. Ние нямаме нищо против (особено по отношение на Райън!)

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *