Катрин Зита-Джоунс

Напоследък ангажиментите на госпожа Майкъл Дъглъс зачестиха и включват работа по мюзикъла от 80-те години „Rock of Ages” с Том Круз, участие в комедийния „Playing the Field” редом с Джерард Бътлър и роля в хазартната история на Стивън Фриърс „Lay the Favorite”, заедно с Брус Уилис и Ребека Хол. Оказва се, че и през 2012, когато ще се появят споменатите филми, актрисата вече си е осигурила ангажимент – присъединява се към Ръсел Кроу и Марк Уолбърг в нео-ноара на Алън Хюс „Broken City”, за който вече ви споменахме.

По време на кметска надпервара в Ню Йорк частен детектив/бивше ченге (Уолбърг) е нает да разплете мистерията около отношенията на кандидат-градоначалника (Кроу) и уж-благоверната му половинка (тук се появава Зита-Джоунс). Обаче възникват усложнения – екс-ченгето съвсем не е глупаво, а и надушва сделки с недвижими имоти и корупция. Свободна асоциация – „Китайски квартал” на Полански.

Информацията за старта на снимките не се е променила – започват през идния месец. За първи път Алън ще работи „соло” – пълнометражните режисьорски проекти до момента са в съавторство с брат му Албърт („От ада”, „Книгата на Илай”, „Dead Presidents”, „Menace II Society”). Малко е вероятно „Broken City” да се появи на екран през 2012, но в такъв случай Катрин ще „навакса” за отсъствието си през последните няколко години с цели 4 филма…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *