Мат Деймън

Слуховете, че Мат Деймън работи по историята за баща и дъщеря, съучастници в шантав грабеж, се оказаха неверни. Защото изплъзналата се между думите на самия Деймън информация визира Джон Кразински. Variety потвърждава, че става въпрос за сюжет на Кразински, по който се труди автор като Дейв Егърс (негов е номинираният за „Пулицър” бестселър на Ню Йорк Таймс „A Heartbreaking Work of Staggering Genius”, както и сценариите на „Сбогом, заминаваме” на Сам Мендес, с Кразински в главната роля, и на филма „Където бродят дивите неща” на Спайк Джоунз). Самият Деймън също ще вземе участие в „дошлифоването” на сценария и ще бъде ко-продуцент на начинанието с Красински и кой още? Бен Афлек, нядаваме се няма учудени.

Мат, разбира се, е запазил за себе си и главната роля във все още безименния проект – на предприемач-продавач, който пристига в един малък град и животът му се оказва поставен на карта. Според Deadline се очаква филмът да има нюанси, подобни на „Ерин Брокович” (аман от сравнения!) – щял да бъде драма с комедийни полу-обертонове. Графикът за снимки е предвиден към началото на 2012 и сигурно затова Мат няма да може да замести Джордж (Клуни) при Стивън (Содърбърг) в “The Man From U.N.C.L.E.” – а колко хубаво работят заедно, нали?

С най-голямо удоволствие бихме споделили и прекрасните си (все още откъслечни) впечатления от Кразински, който се справя уникално добре в режисьорския филм на Клуни „Момичето на отбора” („Leatherheads”), в „Сбогом, заминаваме” на неповторимия разказвач Сам Мендес, както и в комедийните „Не е лесно” на Нанси Майерс и „Нещо назаем”. Сега, да сме наясно – фактът, че не сме го гледали в телевизионната поредица „Офисът” не означава, че не познаваме работата на момчето и че не го оценяваме по достойнство! Искрено се надяваме сработването с Мат Деймън да протече по план и скоро да видим на какво са способни заедно.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Джон Кразински ми е нетърпим. Много ме нервира, не знам защо.
    Но този на Мендес не съм го гледал още, може пък да си променя мнението. 🙂