Клинт Истууд

След като вече приключва с работата си по „J.Edgar”, Клинт Истууд продължава с ударна ангажираност. Нямаме нищо против да гледаме негови неща – пред или зад кадър, без значение! И понеже леко скептично приехме новината за проекто-римейк на „Роди се звезда” с Бионсе, не можем да не изпитваме леееко егоистично задоволство от факта, че този проект се отлага заради очакваното щастливо събитие в семейството на Jay Z.

И за да не стои със скръстени ръце, неуморният – и неуморим Истууд е поел роля в „Trouble With the Curve”. Сценарият е дело на Ранди Браун; историята се върти около любимия на всички американци бейзбол и негов познавач на възраст, който набира нови играчи с потенциал. В едно уж последно пътуване към Атланта заедно със своята дъщеря, героят на Клинт изгубва зрението си.

Според Deadline режисьорската отговорност ще понесе Робърт Лоренц – дългогодишен бизнес-партньор на Истууд и асистент-режисьор на филми като „Мостовете на Мадисън”, „Реката на тайните” и „Момиче за милиони”. „Trouble With the Curve” е дебютен за Лоренц и коментаторите са единодушни в твърдението, че поемайки главната роля, Клинт Истууд прави страхотен приятелски жест.

И се опровергават твърденията, че ролята му в „Гран Торино” щяла да бъде последна – слава богу! Warner Bros. подкрепят проекта, а търсенето на актриса за ролята на дъщерята все още предстои. След като Истууд се захваща с нещо – дори да е бейзбол – сигурността ни, че ще се получи нещо страхотно, укрепва с всеки миг!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *