Спечелете Циничния елф на хартия

Играта приключи. Кина, лично подписана от Циничния Елф си спечели Ивелина Кръстева. Честито!

Циничния елф е един от най-ярките представители на родното ни блог пространство. Ако не сте запознати с творчеството му, ще ни е много трудно да ви обясним какво е усещането, което предизвикват думите му, независимо от формата, която са приели – кино ревю, разкази или поезия. Причината за това е, че когато пише, Елфа го прави чрез чувствата и емоциите си. Те са в основата на творческия му път и до ден днешен струят от редовете му и ни възбуждат по всички възможни начини.

Миналия месец на Циничния елф (със съдействието на издателство „Весела Люцканова”) се случи това, за което всичките му приятели, между които и ние (точно така, смеем да се наречем негови приятели) му пророкуваха и пожелаваха толкова дълго. Той се появи на хартия под формата на „Предпази ме от това, което съм!“ – книга от „69 вербални инсталации, подходящи за неподходящите Ви емоционални състояния”.

По този повод решихме да направим една игра, в която някой от вас да спечели тази буря от емоции, събрана между две корици. Не, за да я рекламираме, а за да споделим с вас, нашите читатели, нещо, което искрено ни трогва.

За да разберете какво имаме предвид отговорете на един бърз въпрос, няма да съжалявате!

Коя цинична творба (и фрагмент от кой игрален филм, загатнат в нея) съдържа следния цитат:

„Ето така се пораства. След всяко… емоционално изпразване. Загърбваш и ти остава все по-малко. (Накрая спираш да чувстваш.)“

Ако проявявате интерес, не пропускайте да се присъедините към предстоящото цинично рандеву в Бургас и Пловдив.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *