Очакваме „The Divide” на Ксавие Жен („Hitman”, „Граници”) с голям интерес и този трейлър ни идва дюшеш, след като преди два дни се подгряхме с плакати, клипове и концептуални рисунки от филма и изпитахме неистово желание да видим нещо повече.

Трейлърът, представен от Yahoo, не е точно това, на което се надявахме, но пак си е доста приятен и обещава прилично количество напрежение, екшън и ужасии…

The lucky ones died in the blast.

Не е най-величественият трейлър, който сме гледали, но просто не можем да ви опишем колко сме доволни от възможността да видим Майкъл Бийн в пълен „сайко моуд” и в каква степен това ни надъхва за самия филм. Нямаме търпение.

Историята проследява няколко човека, които се скриват в мазето на нюйоркска жилищна сграда, изоставяйки доста хора след себе си, след като експлозия унищожава целия град. Скоро те се изправят пред нова опасност в лицето на екипирана със специални костюми и оръжия група – чиито мотиви не са известни – която се опитва да превземе скривалището им. Но най-големият им враг обаче, се оказват те самите.

„The Divide” е режисиран от Ксавие Жен, а в ролите са Майкъл Бийн, Майло Вентимиля, Лорън Джърман, Розана Аркет, Аштън Холмс, Майкъл Еклънд и др.

Премиерата на филма е 13 януари 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Гледах го, доста е психарски, но ми хареса. Според мен нещо подобно ще се случи и в реалността ако изпаднем в същата ситуация.

  2. И аз го гледах, но не ми хареса толкова, колкото се надявах – имаше доста тъпотии. Финалът, макар и очевиден, не беше никак лош.