Романтичното „драмеди” на Том Тиквер („Бягай, Лола”, „Парфюмът” и предстоящия, доста очакван от нас „Cloud Atlas”) озаглавено „3” се завъртя на фестивалните екрани във Венеция и Торонто още през миналата година, но първият трейлър на филма дебютира в интернет само преди няколко дни и чак сега простосмъртни хора като нас могат да видят за какво точно става въпрос.

Филмът разказва за семейна двойка, които в навечерието на своята двадесетгодишнина започват любовна афера, всеки зад гърба на своя партньор. А уловката е, че двамата се срещат и влюбват в един и същи човек.

Със сигурност трейлърът изглежда малко по-различно от това, което си представяхме, когато четяхме за филма. В официалния синопсис се споменаваше за „секси романтична драма” и „намигване към класическите screwball комедии на Холивуд”, а честно казано, нито едно от тези определения не ни идва на ум гледайки по-горните кадри.

Вярно, че това е само трейлър и самият филм може да е по-различен като усещане, но малко се съмняваме. Голяма част от кадрите просто крещят „Тиквер” и можем да се обзаложим, че „3” едва ли ще предложи нещо, което драстично да се отклонява от познатия стил на режисьора.

Премиерата на „3” е 16 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

 1. и тук го даваха и не бе никак лош, провокативен и забавен, но и снобарски, като малко е далечна тая картина за обикновените хорица

 2. В какъв смисъл снобарски? Прекалено арт, „in your face“ дето се вика? 🙂 Възможно е, от време на време Тиквер ги прави такива. „Heaven“ например! 🙂

 3. Дрин, не заслужаваш да бъдеш акредитиран!
  Дори не си обърнал внимание, че го вкслючихме в програмата на Феста? Или си пропуснал?
  И че ще го разпространяваме – нали също така знаеш? живот и здраве, към края на годината… ааааа – почитателка съм ти, ама виж как неподготвен се изказваш?! И знаеш ли колко отдавна трейлърът на филма е качен на сайта на Феста? хмммм 🙁

 4. Чшшшш, алоууу! Чак пък забележки ще ми прави.
  На тоя фест толкова филми пускате, че дори и ти не се сещаш за поне 30% от тях.
  И дали ако по една или друга причина знаех, че сте го въртяли (и ще го въртите) това нямаше да го напиша? А? И точно този трейлър го нямате на сайта.