„American Reunion”

„American Reunion” е проект, към който изпитваме неприкрита неприязън, но продължаваме да следим, само и единствено защото сме почитатели на първия филм. Последната новост от този фронт е нова промоционална снимка (по-горе) на леко поостарелите, добре познати герои и един куп други снимки (скучни), само че монтирани под формата на тийзър трейлър.

Ако целта е била да изпитаме лека носталгия, значи нещата не са се получили както трябва, защото гледаме и не чувстваме нищо. И освен това искаме да попитаме къде по дяволите е Шанън Елизабет? Малко успокоение е, че тя присъства в кастинг листа, но ако ролята й е за някакви секунди или ретроспекция, няма да им стъпим. И без това сме отегчени до смърт.

Сценаристи и режисьори на филма са Джон Хъруиц и Хейдън Шлосбърг („Harold & Kumar Go to White Castle”), а в ролите се завръщат Джейсън Бигс, Шон Уилям Скот, Юджийн Леви, Томас Йън Никълъс, Еди Кай Томас, Крис Клайн, Тара Рийд, Мена Сувари, Алисън Ханиган, Дженифър Кулидж, Шанън Елизабет и Джон Чо.

Премиерата е на 6 април 2012.

„American Reunion” - плакат

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

 1. И още много други. Даже наскоро четох, че тъпаците от Universal са спрели проект на Бей и McG и предпочели да платят неустойка в размер на 5 млн. И двамата не са ми любимци, но хората в това студио в последно време откачиха.

 2. О неее!!!!
  не отново….
  Стига вече. Не че имам нещо против актъорите (те не стават) ама това е прекалено.
  Пак ли!
  P.S.
  Oh No!!!
  Not Again!!!

 3. @Кристиан Валентинов
  Марзим „Universal“! Това е студиото-което-не-бива-да-се-назовава! 🙁

  @heinrich
  Гаранция, че ако направи кинти после ще има още един! Поне!

 4. @Дринов
  1 000 000 000 000 % съм сигурен в това 🙂
  А този май трябва да е 7-мия.. или може би 8-мия….. или най-вероятно е N-тия…

 5. Осмия! Баси! 🙁 🙁
  И ще ми се скръндзят… няма да почвам наново. Пък и сега ще се явне някой фен и ще ме нахрани едно хубаво. 🙂