„Меланхолия”

Само преди броени дни видяхме един английски трейлър на „Меланхолия”, който – след като бяхме попрегорели мъничко от дългото очакване на филма – отново ни припомни колко много ни се гледа. Тогава споменахме, че вече не сме толкова нетърпеливи и вече по-спокойно можем да изчакаме времето, което ще отнеме да се появи филмът, я на някой фестивал, я в интернет, но след него пак започнахме да се надъхваме лекичко.

Сега с появата на този нов, пълен кино трейлър нещата от лекичко надъхване бързичко започват да излизат от контрол…

Ами, какво да направим, доста ни радва. Първо Триер е велик, второ филмът е с фантастични елементи и трето изглежда адски добре, какво има да не му харесва на човек? За милиарден път: нямаме търпение!

Джъстин (Кирстен Дънст) и Майкъл (Александър Скарсгард) празнуват сватбата си на разкошно парти в дома на сестра ѝ (Шарлот Гейнсбур) и зет й (Кийфър Съдърланд). Междувременно планетата Меланхолия се приближава към Земята… “Меланхолия” е психологически филм катастрофа от режисьора Ларс фон Триер.

Във филма участват Кирстен Дънст, Кийфър Съдърланд, Александър Скарсгард, Шарлот Гейнсбур, Шарлот Рамплинг, Стелан Скарсгард, Джон Хърт и Удо Кир.

Британската премиера на филма е 30 септември, докато американците ще могат да го гледат от 11 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. На моменти доста ми прилича на „Дървото на живота“. 🙂

  2. Определено. Редуването на сцени от Земята и открития Космос ми напомнят за „Дървото на живота“. Във всеки случай ще се гледа 🙂