Меланхолия

Life is only on Earth. And not for long.

Честно казано, вече се уморихме от чакане да видим този филм. И без това нетърпението ни беше доста голямо, но след Кан (и всичките простоти, които се случиха с Триер), положението стана направо нетърпимо и просто прегоряхме. Същото ни се случи и с „The Skin I Live In” на Педро Алмодовар.

Разбира се, все още ни се гледа, но вече сме далеч по-спокойни и без онзи досаден елемент на спешност, който ни глождеше, и вече спокойно можем да изчакаме още няколко месеца или колкото там ще отнеме да се появи филмът, я на някой фестивал, я в интернет. И като се замислим, така май е по-добре, защото едва ли ще е гот, когато най-накрая го гледаме, да бъдем с първоначалните ни, невъзможно високи очаквания.

Лошото е, че след този трейлър пак започваме да се надъхваме лекичко, но ще гледаме да не се отпускаме.

Джъстин (Кирстен Дънст) и Майкъл (Александър Скарсгард) празнуват сватбата си на разкошно парти в дома на сестра ѝ (Шарлот Гейнсбур) и зет й (Кийфър Съдърланд). Междувременно планетата Меланхолия се приближава към Земята… „Меланхолия“ е психологически филм катастрофа от режисьора Ларс фон Триер.

Във филма участват Кирстен Дънст, Кийфър Съдърланд, Александър Скарсгард, Шарлот Гейнсбур, Шарлот Рамплинг, Стелан Скарсгард, Джон Хърт и Удо Кир.

Британската премиера на филма е на 30 септември, докато американците ще могат да го гледат от 11 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *