Леонардо ДиКаприо и Арми Хамър

Още снимки от очаквания проект, в които виждаме и Арми Хамър в ролята на Клайд Толсън, update-ваме информацията за филма със споделени детайли от сценариста Блак:

„Става ми все по-интересно да си отговоря на въпроса „Защо?”. Хувър е направил толкова значими неща за своята страна, но е нанесъл и ужасни вреди. Мисля си, че всичко е резултат от опита да се запълни празнината, предназначена за любовта, с възхищението на масите. Това е един човек, който от най-ранна възраст е учен да не дава воля на любовта, която чувства, нито да я показва”.

Сценарият не изчиства съмненията, остава място за двусмислие на тълкуванията. Ако Хувър не е могъл на изпитва истински чувства към хората, може би това е довело до съжденията му, че всеки от Мартин Лутър Кинг до Робърт Кенеди е враг на държавата.

Леонардо ДиКаприо

Звездата на филма Леонардо ДиКаприо пояснява:

„Хората на Хувър в миналото донякъде напомнят журналисти – разпитвали са за подробности с цел изясняване на детайли около престъпленията, и са доставяли тази информация на съответните органи на реда. Той помага за популяризиране използването на научни доказателства в съдебните процеси, той прави много за обогатяване на федералната база с пръстови отпечатъци. Модернизираната съдебна система до голяма степен е такава врезултат на усилията на Хувър”

Леонардо ДиКаприо и Клинт Истуд

Истууд твърди, че не е искал да дава категорично определение за сексуалната ориентация на Хувър.

„Някои хора могат да интерпретират фактите в тази насока. Други могат да решат, че Хувър и Толсън са били просто неразделни приятели. Или пък сме свидетели на любовна история, в която няма гей-момент – не зная. Но е много интересен начинът, по който Ланс конструира сценария – написан е изключително добре.”

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *