„The Rum Diary” - Джони Деп

From the mind of Hunter S. Thompson. Come for the Madness. Stay for a Drink!

Fuck yeah, не ами… и ние не знаем какво. След повече от година забавяне най-накрая дочакахме трейлър и на „The Rum Diary” – дългоочакваното завръщане на Джони Деп в ролята на покойния легендарен журналист, писател и създател на така наречената „гонзо журналистика” Хънтър С. Томпсън (първия път е в абсолютната класика „Страх и омраза в Лас Вегас”).

Миналия път ви споделихме, че има филми, които очакваме с голям интерес и такива като „The Rum Diary”, които се класират в съвсем друга категория, за която не ни достига писателски талант да изразим колко много ни се гледа и сега сме изключително щастливи, че след като гледахме трейлъра, нищо не се е променило.

(чрез ET)

Абсолютни изрУди! Щеше ни се визията да е малко по-Гилиъмовска, ама няма нужда да гледаме един и същи филм отново и отново, нали? Ако искахме „Страх и омраза в Лас Вегас” щяхме да си го пуснем за n-ти път, а не да чакаме този.

Пол Кемп (Деп) е журналист на свободна практика, който е уморен от Америка на Айзенхауър и изправен пред важен момент в живота си, решава да замине за Пуерто Рико, където да списва текстовете си за местен вестник. Разбира се, както винаги при Томпсън, нещата не му се получават много лесно и той и групата от изгубени души, които го заобикалят са погълнати от самоунищожението чрез алкохол, наркотици и всякакви други вредни навици, за които се сещате – включително и жените.

Филмът е написан и режисиран от Брус Робинсън („Jennifer Eight”) и освен Деп в него ще видим и Ерън Екхарт, Ричард Дженкинс, Амбър Хърд и Джовани Рибизи.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

 1. страхотия! „try to look normal“ – no way!
  let’s face it – Джони, колкото и да се прави на откачен с разни пиратски и „туристически“ дивотии, е повече от истински, когато „захапе“ вдъхновяващ го материал…
  обзалагам се, че тук ще срази всички – и хейтъри, и фенове 😉 😛

 2. @Стоян Стоянов
  Разбирам какво имаш предвид, но не мога да се съглася, защото Раул Дюк е доста преди Джак Спароу, по-скоро Деп повтаря тази си роля, само дето не е плешив. Но това е защото 90% от… физическото му изпълнение е едно към едно Томпсън, както се казва, той така си беше! 🙂

  @roddck
  Абе, има нещо такова, но не и когато става въпрос за това! 🙂

 3. дори не го съзнавах, докато не чух мазния му глас, пък и наскоро го слушах във филма за Doors 🙂