Джони Деп

Има филми, които очакваме с интерес, а има и такива като „The Rum Diary”, които се класират в съвсем друга категория (подобно на Prometheus), за която не ни достига писателски талант да изразим колко много ни се гледа. От друга страна, ако само от Джони Деп и Хънтър С. Томпсън не ви е станало ясно за какво точно говорим, вероятно и Шекспир не би могъл да ви го илюстрира писмено.

Въпреки ентусиазма ни обаче, имаме известни притеснения. Според информацията, която имаме, премиерата му е на 28 октомври тази година (тоест едва ли не утре), а досега единственото, което сме виждали като реклама, са две снимки от преди повече от година. А това в повечето случаи не е добър знак, особено когато става въпрос за филм с Джони Деп – той винаги събира медийно внимание и продуцентите се възползват да си рекламират филмите качествено, без значение за какви помии става дума.

Но както и да е, ние сме оптимисти, може пък да станем свидетели на приятно малък филм, който ще остане незабелязан от масовата публика и критиката, но ще се превърне в истински култ, по подобие на феноменалния Страх и омраза в Лас Вегас.

Амбър Хърд и Джони Деп

Пол Кемп (Деп) е журналист на свободна практика, който е уморен от Америка на Айзенхауър и изправен пред важен момент в живота си, решава да замине за Пуерто Рико, където да списва текстовете си за местен вестник. Разбира се, както винаги при Томпсън, нещата не му се получават много лесно и той и групата от изгубени души, които го заобикалят са погълнати от самоунищожението чрез алкохол, наркотици и всякакви други вредни навици, за които се сещате – включително и жените.

Филмът е написан и режисиран от Брус Робинсън („Jennifer Eight”) и освен Деп в него ще видим и Ерън Екхарт, Ричард Дженкинс, Амбър Хърд и Джовани Рибизи.

Премиерата е 28 октомври 2011.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. @The Burning Crusade
    Ако това е някаква шега, не я разбирам.
    Иначе аз знам кой точно е Хънтър Томсън!

    @UZUMAKI
    Дано! 🙂

  2. Не бе, интересно ми е просто. Щото малко го знаят. Аз лично имам съмнения, че и филма няма да го пуснат, какво остава за книгата. А и в превода на Страх и омраза се бяха осрали прилично, така че по-добре не. То верно, че тва си е роман и няма толкова висши мисли, но пак. 🙂