Патрик Уилсън на борда на “PROMETHEUS”

След неофициалните снимки, цели 12 дни не сме пускали нищо за един от най-очакваните филми на Ридли Скот! Време е да се „поправим” с допълване на актьорския екип. Патрик Уилсън („Пазителите”, „Опасна невинност”, „Малки деца”, „Фантомът от операта”), който също е уникален почитател на фантастичния жанр, ще се присъедини към дълго подготвяния и толкова вълнуващ проект. Не се споменава нищо конкретно за ролята му, защото – както знаете – Скот пази детайлите в тайна до… последния момент! А той се очаква да бъде 8 юни 2012.

Първата официална снимка, както и повече подробности за „Prometheus” може да откриете в новините ни до момента.

Ето отново официалния синопсис на филма

Ридли Скот се завръща към жанра, който той самият помогна да бъде дефиниран и създава оригинален фантастичен епос, простиращ се сред най-опасните кътчета на вселената. Филмът отвежда екип от учени и изследователи на вълнуващо пътешествие, което ще изпита техните физически и психически възможности, отпращайки ги на далечен свят, където те ще открият отговора на най-важните въпроси и на мистерията на живота.

Режисьор на филма е Ридли Скот, а в ролите ще видим Нуми Рапас, Майкъл Фасбендър, Чарлийз Терън, Идрис Елба, Гай Пиърс, Логан Маршал-Грийн, Рейф Спол, Шон Харис, Кейт Дики, Бенедикт Уонг, Бен Фостър, Патрик Уилсън.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *