Един от добрите режисьори на последните няколко десетилетия работи отново с екип наистина добри (и много) актьори по “Contagion” – драматичен хорър, който очакваме с нетърпение. Ако сте пропуснали първия трейлър и плаката на филма, които споделихме с вас, сега ви представяме шест звезди върху новите постери на филма, благодарение на Yahoo! Movies.

“Contagion” - плакат

“Contagion” - плакат

“Contagion” - плакат

“Contagion” - плакат

“Contagion” - плакат

“Contagion” - плакат

С обещание за тревожно-заразен, екшън сюжет и режисьор като Содърбърг, публиката може да очаква… всичко! Надяваме се точно този създател на филми да успее в опита за добавяне на провокации за разсъждения, и вярваме, че той не се ръководи в работата си само от неизбежните категории за успеха „звезди-екшън-приходи”… А ако между полукълбата на зрителските мозъци протече ток за генериране на мисъл, различна от „много пуканки с голямото нещо за пиене”, може би екипът на филма няма да е хабил нахалост творческия си потенциал… Дано, нали?

Ето и кратък синопсис

“Contagion” проследява светкавичното разпространение на смъртоносен вирус. Световната медицинска общност се надпреварва с разрастването на епидемията в опита да се открие лек и да се овладее паниката, която завладява човечеството по-скоростно от самия вирус. В същото време обикновени хора се борят за своето оцеляване в общество, което се разпада за броени дни пред очите на всички.

Ролите са поверени на Мат Деймън, Кейт Уинслет, Гуинет Полтроу, Марион Котиар, Лорънс Фишбърн, Джуд Лоу, Брайън Кренстън, Джон Хоукс, Елиът Гулд и др. Режисьорският подпис е на Стивън Содърбърг. Червеният надпис на всеки от плакатите индикира премиерната дата – 9 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

 1. Ееех, тоя Мат Деймъннн. Квото и да го правят, все ти се иска да тейкнеш а найс шит ин хис маут.

  Блоломекеренамп и той се опитва да му смени малко гадния фейс, ама пак е същото положение.

  http://collider.com/wp-content/uploads/elysium-movie-matt-damon-set-photo-03.jpg
  http://collider.com/wp-content/uploads/elysium-movie-matt-damon-set-photo-04.jpg
  http://collider.com/wp-content/uploads/elysium-movie-matt-damon-set-photo-05.jpg

 2. В този филм колко актьорски талант е събран…

 3. Интересно звучи, нещо като кръстоска между „Зараза “ с Дъстин Хофман и една от любимите ми сай-фай книги „Денят на възраждането“ на Сакьо Коматсу. А и като гледам Джуд Лоу, Лорънс Фишбърн, Мат Деймън, Кейт Уинслет все повече се заинтересовам. А дано не излезе някаква прехвалена греда с някакви мега претенции, а наистина смислен и стойностен филм.