Джурасик парк

Не искаме да кажем, че това е един от най-ярките случаи, в които съжаляваме, че живеем в България, но определено не се чувстваме особено щастливи. Причината за недоволството ни е, че в Англия (а предполагаме и в Америка) на 23 септември ще имат шанс за първи път от 18 години насам да гледат екранизацията „Джурасик парк” на Стивън Спилбърг по Майкъл Крайтън на голям екран, докато (гаранция-франция) ние не само ще го пропуснем, но едва ли ще видим официално и дългоочакваното Blu-ray издание на трилогията, което е в основата на „повторната премиера”.

Ако не сте като нас и няма да се ядосвате, по-долу може да видите и специалния трейлър на събитието (представен от Empire):

Баси, само как бихме го гледали на голям екран…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 Comments

 1. Един от най великите филми правени някога… гледал съм го над 100 пъти. Сега 4ета книгата за 4 или пети път и сериозно се замилям дали да не отида и да го гледам там… некой раптор или стего да е навит

 2. Аре пич, давай да ходим, че мозъка ми ще extinct-не, ако не го вида за втори път на кино и общо за 100-тен!!!

 3. Аз май само 5 пъти го гледах на кино; но на видео бройката надхвърля допустимата норма на дино-гийковщина, затова няма да я споделям. С една дума: яко!

 4. Аз бих се разходил до Англия, ама… 🙁 🙂

  Бях го гледал филма на пиратска видеокасета от пазара Красно Село, преди да се появи по кината и не бях впечатлен. След това го гледах в НДК и се насрах! 🙂 🙂 🙂

 5. Няма норми за дино-гийковщината и джурасикпарк-нърдовщината…

 6. Аре Дринов, може да убиеме, отвлечем или оберем някой и отиваме….

 7. Верно ли това?
  Че аз съм тук в момента.Ако успея да навия компанията веднага отиваме!!!!
  НЕКА ВИ!!! 😉