Рис Ифанс

Все едно очертаващият се актьорски състав на най-новия филм от поредицата за агент 007 не беше достатъчно впечатляващ – сред по-известните имена до момента са Даниел Крейг, Рейф Файнс, Хавиер Бардем и Наоми Харис – та сега от The Telegraph включват и Рис Ифанс, който ще изпълни все още неизвестна роля.

Ифанс не е ново име в бранша (лично ние го забелязахме за първи път през 1999-та в „Нотинг Хил” като Спайки и до ден днешен от време на време си му викаме така) и е участвал в доста филми, сред които „Елизабет: Златният век”, „Рок радио”, „Mr. Nobody”, „Хари Потър и Даровете на смъртта – Част 1”, но чак в последните години популярността му достигна звездни размери, при това две от най-големите му и високопрофилни роли тепърва предстоят – Шекспир в „Anonymous” на Ролан Емерих, и на The Lizzard/доктор Конърс в „The Amazing Spider-Man”. А сега и това…

Както не веднъж сме споменавали, ние сме фенове на Ифанс и сме на мнение, че той ще е супер във филм като „Бонд”, особено след посоката, която пое серията с последните два филма.

От „The Telegraph“ още веднъж потвърждават участието на Бардем като злодей и разкриват, че голяма част от снимките ще протекат в Южна Африка.

Както може би знаете, режисьор на все още неозаглавения „Бонд 23” е Сам Мендес, а премиерата е на 9 ноември 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Няма спирка! 🙂
    И сега виждам, че съм пропуснал Джуди Денч. Не че ролята и е голяма, но все пак… В казино Роял тя беше жестока. 🙂

  2. Аааа, Спайки беше тотален изрод и абсолютен психопат! Палци горе!