Не е кой знае колко разкриваща снимка, бидейки просто Ел Фанинг, вперила поглед в режисиращия я Франсис Форд Копола, но все пак заслужава внимание, дори само като подготовка за предстоящия Comic Con, на който режисьорът ще ни запознае с готическия си трилър. Доскоро известен като „Twixt Now and Sunrise”, но вече прекръстен на „Twixt”, това е проектът, за който ви съобщихме миналата година, когато знаехме единствено за участието на Вал Килмър, Фанинг и Брус Дърн. Сега научаваме още малко подробности: както казахме, готически трилър, вдъхновен отчасти от Хоторн и По и отчасти от сън на Копола, някои епизоди са снимани в 3D и саундтракът е на Дан Дийкън.

„Twixt”

Дийкън и Копола ще посетят Comic Con (Копола за първи път от 1991 насам) тази събота – според официалната програма „легендарният кинотворец Франсис Форд Копола и уважаваният музикант Дан Дийкън ще представят епизоди от най-новия филм на Копола, „Twixt”, и ще дадат шанс на публиката да участва в генерална репетиция на съвсем уникалния и иновативен начин на изпълнение.” Не е ясно какво точно означава всичко това, но ние така или иначе няма да сме в Сан Диего точно тази събота, така че се надяваме само на някакви реакции или най-многото, клипче.

Засега, освен че представят снимката, EW дават и следния кратък сюжет на филма: „Хорър писател (Вал Кимър) получава призрачни видения за необяснимо странно градче и започва да разследва убийството на младо момиче (Ел Фанинг)”. Участват още бившата мисис Килмър, Джоан Уоли, Брус Дърн, Бен Чаплин, Дон Новело, Дейвид Пеймър и Алдън Еренрайх.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Преди време Копола каза,че 3D е ужасно. Интересно… 🙂

  2. Тя днешната младеж е „motherfucker you look 30!“ 🙂 🙂

    Хич не ми дреме какво мисли Копола, за 3D-то, важното е да направи качествено хорърче! 🙂