„Живите мъртви“

Последно видяхме първите кадри от новия сезон на голямата ни телевизионна страст, наречена „The Walking Dead“, а днес ще ви покажем още по-невъобразимо ентусиазиращи и радващи окото благинки. Най-напред вижте жестокия тийзър-постер:

„Живите мъртви“

О, да – спаси ни, Боже фиктивни! Избави ни от дългото чакане до есента! Алелуя, зомбита и карантии! Бързаме да споменем за големия новопоявил се плюс в цялата работа с чакането – премиерната дата на новите серии няма да бъде на 31, а на 16 октомври (по време на хелоуинското събитие Fright Fest). Ето няколко съвсем пресни снимки от предстоящия зомби сезон:

„Живите мъртви“

„Живите мъртви“

„Живите мъртви“

Ако искате още, отскочете до Dead Central. За финал ви оставяме с още топлия трейлър на „Живите мъртви“, който кърти преди всичко с атмосфера и съспенс, съчетани с няколко наистина изключително добре композирани кадри, които ни изпълват едновременно с отдаденост към жанра и с любов към добрия entertainment, a финалните сцени, в които виждаме фермата на Хършъл и новите актьoрски попълнения, направо ни стоплят некроманската душичка:

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 Comments

 1. Ето го и новия трейлър:

  http://www.youtube.com/watch?v=P5J-2H_DPbw&feature=player_embedded

  Пускам го тук, щото така или иначе е горният, но съкратен + няколко кадри от ТВ spot-овете.

  Oчевидно ще продължава да се разграничава от комиксите. Ще липсва историята със затвора (една от най-запомнящите се в комиксите… :/ ), виждам вместо тогава някаква църква, която може би е частичен заместител. Явно нямат и намерение да махат и Шейн. Така ако ще я караме, казвайте да отписвам Michonne отсега.

 2. Goon, ебати черната радиостанция си – имаме страхотен и пипнат мейнстрийм сериал със зомбита (+ web-spinoff), а ти се оплакваш. 🙂 Всъщност Мичоне и затворът ще се появят (поне един от двата елемента се очаква да го има дори във втория сезон, макар и на финала – уж, де), но новите 13 серии ще заложат на фермата и семейството на Хършъл… както е и в комикса, btw. Има доста яки пропуснати моменти, но да се надяваме, че ще бъдат компенсирани. Църквата вероятно е просто „междинна спирка“ (най-много), както беше медицинският център от края на първи сезон. За Шейн не знам какво да мисля – хем е време (spoiler!) да напусне сцената с куршум в гърлото и да видим най-сетне Карл в действие, хем поддържа добре напрежението.

 3. Едва днес успях да гледам трета серия и… се насрах от кеф! 😉 Якото е… че утре идва новата, wooohooo!

 4. На мен засега 1 и 3 ми харесаха, особено финалът на 3, но 2 по-скоро не ми допадна. Чакаме 4, ама засега не бързам с мнение, ще изчакам да преполовят сезона и тогава. 🙂

  PS И аз еба зомбита насън!