„The Walking Dead”

Ако случайно „The Walking Dead” („Живите мъртви”) не е проектът, за който сме писали най-много новини, със сигурност е в челната тройка, при това не винаги пускаме абсолютно всичко ново и любопитно около него и както сега, чакаме да се посъберат благинки и стреляме накуп.

Започваме с потвърждението на новината, че гуруто на специалните ефекти Грег Никотеро приема ролята на ко-изпълнителен продуцент на сериала, наравно с Франк Дарабонт (който въпреки че напусна сериала, запазва „кредитите си”, тоест присъствието си в надписите ) и което е по-важно, ще застане зад камерата в ролята на режисьор. Първоначалната информация бе, че той ще режисира няколко епизода от уеб сериал, който ще се продуцира паралелно, но в официално прессъобщение от AMC се съобщава, че той ще се заеме с поне един „стандартен” епизод от втория сезон на сериала.

И като споменахме уеб сериала, наскоро стана ясно, че той ще бъде изграден от шест епизода (събитията, в които ще водят до премиерата на втория сезон), които ще разкажат историята на Хана (по-известна като „Момичето с колелото” – разполовеното зомби, което Рик застрелва в пилотния епизод), нейната борба за оцеляване и спасяването на семейството ѝ, докато светът се разпада с настъпването на зомби епидемията. Всички епизоди от минисериала ще бъдат достъпни на 3 октомври.

Продължаваме с най-новия трейлър – с наближаващата премиера на сериала трейлърите и спотовете се нароиха повече и от зомбита по време на световна пандемия – който поне според нашето мнение е най-добрият от всичко, което видяхме до момента.

И последно, но не и по важност, са един доста приятен тийзър постер, както и няколко снимки на по-важните герои.

„The Walking Dead” - плакат

„The Walking Dead”

„The Walking Dead”

„The Walking Dead” - Dale

„The Walking Dead” - Daryl

„The Walking Dead” - Glenn

„The Walking Dead” - Shane

„The Walking Dead” - Rick

„The Walking Dead”

„The Walking Dead”

The Walking Dead” се завръща за втори сезон на 16 октомври с 90 минутен епизод.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

 1. @UZUMAKI
  не знаех, че обидите са позволени тук, ако е така, мога и аз да започна.

  @Дринов
  На всичко излязло и пренаправено последните (да не кажа) десетина години… Resident Evil, 28 Days / Weeks Later, Dawn Of The Dead, The Crazies… и каквото още се сетя. То ясно, че няма как да избягат от наложените от жанра шаблони, ама това, че виждаме същите сцени на малкия екран, било то и за първи път, не ме блазни. Можеха да се постараят да вложат малко повече история и някоя нова идейка. Много ми се искаше. 🙂

 2. @Виво
  От филмите, които си изредил, единствената прилика, която виждам е с „Зората“ (Оригинала) и то далечна. 🙂
  Според мен, сериала се справя повече от добре и има какво още да покаже. Когато правиш жанров филм, трябва да има определени елементи и от тях е трудно да избягаш. На теб какво би ти се искало да видиш?