„Трансформърс 3”

Играта приключи. Благодарим на всички участници.

Покана за двама спечелиха:
Юлиян Терзиев
Стела Маринова
Валери Тричков

–––––––

След около седмица Оптимус Прайм и компания се завръщат за една финална епична битка с десептиконите, изходът от която ще предопредели бъдещето на Земята.

Очакванията към Трансформърс 3” са огромни и според колегите, които са имали щастието да го гледат, те са напълно оправдани. Сигурни сме, че феновете вече тръпнат в очакване (знаем, защото и ние сме така) и вероятно ще останат адски доволни от възможността, предоставена им от Форум Филм България, да бъдат едни от първите гледали филма, като спечелят покана за галапремиерата, която ще се състои на 27 юни, понеделник от 19:30 часа в Mtel IMAX.

За да сте един от щастливците, отговорете правилно на следния въпрос: Големият актьор и режисьор Ленард Нимой, познат като легендарния Спок от „Стар Трек”, озвучава един от новите роботи във филма. Кой е той?

– Оптимус Прайм
– Сентинел Прайм
– Шокуейв
– Саундуейв
– Уийлджак

„Трансформърс 3”

Не пропускайте филма в киносалоните и Mtel IMAX от 29.06.2011.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

15 Comments

 1. Аз вече съм резервирал билетите за мен и колегите, така че мога само да пожелая успех на участниците в тази игра : )

 2. @Veso

  Епа, ще я отмениш ако спечелиш! 🙂

  @Мартин

  Ами припалваш колата понеделник сутрин и си готов! 🙂

 3. И Дринов, ако искаш да знаеш, мавритански учени откриха, че Ментата е най-добрият лек срещу Е-коли, сам си прави изводите… Ти като малките деца, се бири-мири.

 4. А-ха-ха-ха! Абе, нали щяха да я спират тая мента, какво стан! 🙂

  Ако следващия път дойдеш на сбирката имаш една мента от мен! 🙂

 5. Сега сериозно…наистина съжалявам, че не дойдох. Подразбрах, че не си бил плешив, асоциален дебелак, а мязиш дори на човек, с когото може да се забавляваш…но точно сега мътя дипломна работа и държавен изпит. Доста ми е убито, искам най-сетне да приключи – като зомби съм.

  Да сме живи и здрави, на всички останали сбирки ще дойда. Струва си дори само за да пожелаеш на Бла да гори в Ада. И Узумаки да отговори – На това разчитам.

 6. Посаден картоф, филийка с мас, паша на овце…просперитет по министерски. Кажи ми, защо да ламтя за повече? 😉

 7. Хайпа е на пълен макс!

  Не се подвеждам по чужди мнения, но тези които вече са гледали "Трансформърс 3" го наричат не само най-добрия филм на лятото, но и един от най-добрите филми на годината!

  И това идва от кино критиците, които никога не са харесвали тази поредица.

  А Дрю Макуийни от HitFix.com нарича филма един от най-големите холивудски спектакли, и само звуковия му дизайн е в пъти по-вълнуващ от всичко показано в четвъртия Карибски пирати.

  Както и да е, след два дни всички ще решим сами за себе си дали хвалбите са заслужени. Само се надявам да не тръгнат прекалено да го хвалят филма, че ще се превърне в нещо като 'Черният рицар' – филма, който е готино да бъде атакуван само защото фенове и критици го харесват и хвалят.