„The Ward”

Последното нещо, което видяхме от предстоящия „The Ward” на Джон Карпентър, бяха страхотните начални надписи, които допълнително засилиха и без това огромния ни интерес.

Честно казано, напук на не особено добрите отзиви, които получава филмът, досега всичко, което виждаме от него ни допада и новият плакат и трейлър (представени от Bloody Disgusting), чиято цел е да подгреят американската публика за появата на филма в избрани градове на 8 юли, също не правят изключение.

Кристен (Амбър Хърд) е красива млада жена, която се оказва дрогирана и държана против волята си в изолирано крило на стара психиатрична клиника. Тя е напълно дезориентирана и без никакъв спомен за живота си преди да бъде приета в заведението. Освен Кристен, в болничното отделение има още четири жени – всяка със своите проблеми – и когато те започват да изчезват една по една, тя осъзнава, че нещата в заведението не са такива, каквито изглеждат и трябва да намери изход от това адско място преди самата тя да е станала жертва. Докато се опитва да избяга, тя ще разкрие истина много по-опасна и ужасяваща, отколкото някой си е представял.

„The Ward”

Режисьор на филма е Джон Карпентър, а в ролите освен Амбър Хърд ще видим Даниел ПанабейкърЛиндзи ФонсекаДжаред ХарисМика Бурем и Мейми Гъмър.

„The Ward”

„The Ward”

„The Ward”

„The Ward”

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Филма е супер!!! Карпентър is back in the game! Това беше един от най-стилизираните и добре структурирани ужаси, които съм гледал в последно време. Само, ако можеше да е с 5 мин. по-дълъг и една идея по-задълбочен, щеше да е шедьовър. Уникални, режисьорски решения, страхотен кастинг, супер осветление, twist ending и много quality creepy moments. Великият си знае работата и за пореден път се доказа като един от господарите на horror-a. С нетърпение очаквам следващият филм с марката John fuckin’ Carpenter!

  2. Уау! Страхотно (неочаквано) мнение!
    Понеже чух кофти неща за филма, дори и от приятели фенове, все още не съм го гледал, защото не исках да се разочаровам. Сега обаче, имам надежди понеже знам, че си голяма фен на Карпентър и не би казал нещо подобно, просто ей така.

  3. На мен съшо страшно ми хареса и като атмосфера и като актьорска игра и като сюжет. Дринов ти вече гледали го?