Конан О’Брайън - “Conan O’Brien Can’t Stop”

Стотици пъти сме споменавали, че Конан О’Брайън ни е мега-любимец и решихме оттук насетне да си направим традиция да започваме всяка новина за него с “Поне що се касае до нас, Конан О’Брайън е най-големият talk show водещ ever!”

За да изпреварим дуднялниците, нека все пак да отбележим, че не сме имали щастието да гледаме Джони Карсън например, по начина, по който следим Конан, но честно казано, дори и да бяхме, силно се съмняваме, че щяхме да сме на друго мнение.

Когато миналата година се случи цялата простотия с Джей Лено и “NBC”, бяхме супер нещастни, че оставаме без Конан за цели 10 месеца и още повече, бяхме съкрушени, че нямаме възможност да присъстваме на някое от представленията му, част от турнето “Legally Prohibited From Being Funny On Television Tour”.

За наше щастие, през цялото това време екип документалисти, начело с режисьора Родман Флендър, следват Конан и сега имаме невероятния шанс да надникнем зад кулисите не само на самото шоу, но и зад завесата на човека Конан О’Брайън и емоционалното му състояние по онова време, което съдейки по трейлъра на филма, не винаги е в прекрасното розово, в което сме свикнали да го виждаме.

http://www.youtube.com/watch?v=45Cct4b_UZ0

“Conan O’Brien Can’t Stop” вече се завъртя с доста голям успех на “SXSW” през март – лично за нас това не е изненада, защото за шибан гений като Конан е невъзможно да се направи лош филм, още повече пък документален – и сега му предстои малко по-широко разпространение.

Ако кажем, че нямаме търпение да гледаме този филм, ще е доста далеч от истината, защото направо умираме. Даже сме склони да си плюем на принципите и да го изгледаме на гадно качество, ама не казвайте на никого.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

 1. Споделям всички изредени суперлативи за Конан, а това ще се гледа, разбира се. 🙂 Gaaah, paparazzi! 😀

 2. Уау, кой да очаква че Конан има такива отдадени фенове и в България! Направо ме изненада, Дринов. Приятно!

  Конанчо го следя от 10 години и никога не ме е разочаровал. Разбира се, по мое скромно мнение, откачения Крейг Фъргюсън и ненормалния му скелет-робот са кралете на late-night комедията, но Конан все още си е силна конкуренция. За мен той е директно на второ място след Фъргюсън.

  Както и да е, Conan O’Brien Can’t Stop ще се гледа на всяка цена!

  P.S. Какво прави Първанов при брадата на Конан – http://www.vbox7.com/play:8feffdcb

 3. @Veso

  Просто не знаеш, точно колко голям фен съм на Конан! 🙂 🙂 🙂 За мен, той е безспорен номер едно! 🙂 Но уважавам твоето мнение. Всичко уважавам, само не и Джей Лено!

  А това с Първанката е супер! 🙂