Super 8

За съжаление това „viral” видео, което е представено като интерактивен трейлър на „Super 8” („Супер 8”) е малко по-различно от трейлъра на „Бързи и яростни 5: Удар в Рио” – не предлага никаква важна информация за и около филма (все пак говорим за проект на Джей Джей, който изпреварва дори и Лукас, когато става въпрос за секретност) – но за сметка на това е изключително интересно като замисъл.

Видеото е дело на компанията разработила играта „Portal 2” (ние сме големи почитатели на първата част) и е било „скрито” сред екстрите на PC версията на играта. Действието ви поставя във влака, познат ви от всички трейлъри на филма до момента, миг преди катастрофата.

За да се разходите сами обаче, трябва да имате играта. Засега можете да видите за какво става въпрос в „walkthrough” по-долу.

Действието на „Super 8” се развива в Охайо през 1979 г. и проследява шест момчета, които използват Super 8 камери, за да заснемат свой собствен зомби филм. Една съдбовна нощ техният проект ги отвежда на самотен железопътен участък. Камерите се завъртат и изневиделица се случва катастрофа – камион навлиза в пътя на влака и всичко избухва в неконтролируем ужас. Тогава от останките на влака излиза нещо, което със сигурност не е със земен произход.

Премиерата е на 10 юни тази година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Явно ще е голямо и грозно чудовище! Дж.Дж. Ейбрамс има афинитет към такива. 🙂

  2. Четох в един сайт, едно предположение, че това всъщност е чудовището от "Cloverfield "

    Не мисля, че Дж.Дж. Ейбрамс би се повторил, и това ще е някое разгневено миловидно създание, но кой знае. Ще разберем на 17 юни 🙂

  3. И аз съм си мислил,че може да е чудовището от CLOVERFIELD,нещо като предистория ама никъде не пише,че това е prequel му,така че,ще е нещо подобно.

  4. За “Cloverfield ” бяха най-ранните слухове, но те бяха опровергани. Филма няма да има нищо общо с това, сигурен съм.