Mortal Kombat: Legacy

Дойде времето и на трета част (от общо девет) от мини-сериала „Mortal Kombat: Legacy” –  чиято цел е да подгрее феновете за предстоящата нова игра от поредицата – който, както знаете, следим отблизо.

В този епизод се запознаваме със залязващата звезда Джони Кейдж, някога обещаващ екшън герой, който прави всичко възможно да остане в бизнеса. Точно когато и последната му надежда се сгромолясва, Кейдж получава неочаквано предложение, което ще реши всичките му проблеми.

Този път имаме рязка смяна в тона и стила, което от една страна е хубаво, защото имаме разнообразие, но от друга сме лишени от някакво съществено действие и откъм тупалки. Не, че няма, де!

http://www.youtube.com/watch?v=sqlaU5OMsks

Не знаем за вас, но тази цензурирана версия ни скъса нервите. В момента, в който открием нецензуриран, ще я заменим.

Режисьор на поредицата е Кевин Танчероен, а в ролите ще видим Майкъл Джей Уайт (Jackson Briggs/Jax), Джери Райън (Sonya Blade), Дарън Шахлави (Kano), Иън Антъни Дейл (Scorpion), Мат Мълинс (Johnny Cage), Кеван Охчи (Sub Zero), Алекс Паунович (Shao Kahn), Райън Робинс (Raiden), Сам Чия (Kitana) и Тамо Пеникът (Страйкър).

Ако сте пропуснали, вижте и предишните епизоди от серията!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. по-слабо от предишните, а и тая цензура майката на епизода още толкова 🙂

  2. Първо, играта не е предстояща, появи се още миналата седмица. Второ, за мен този сериал е отвратителен, честно казано. Еми много сори, ама какво прави Мортал Комбата толкова култов? Нечовешкото количество gore, култовите персонажи, фаталититата и готиния, адски оувър дъ топ, но зверски як, мрачен и чийзи визуален стил. И какво получаваме тук? Никаква кървавица, героите даже да изпсуват като хората не могат, а всикчко е принизено до някаква жалка би мууви еШкън простотия. Кейно е безумно жалко леке, Сонята е грозна и изобщо няма никаква прилика с това: http://fc02.deviantart.net/fs71/f/2010/333/1/f/so… , на Кейдж му липсва откровената простащина и вместо това го кара "драматично" и кой по дяволите реши да добави тоя кютук Страйкър? От кога Страйкър е иконичен МК персонаж за Бога?! Чета каста и ми става още по-лошо. Къде ми е Лю Канг бе? Къде ми е луканката?!! Имах си един светъл детски спомен как като малък по абсолютна случайност познах комбинацията от бутони за фаталитито на луканката, където той се превръща в дракон и от тогава този персонаж си го обичкам… Е къде е той бе? Има Страйкър, но не и Лю Канг? Е не, паля джапанките преди да се разлютя съвсем. Ще го догледам до края този мини сериал, но отдавна съм изтрил каквито и да било връзки между него и играта в мозъка си. В края на краищата сравнете сериала с това: http://www.youtube.com/watch?v=SfqmGy98Mw4&fe… Прилики аз много не откривам.