Спечелете „Книга за гробището” на Нийл Геймън

Играта приключи. Благодарим на всички участници. „Книга за гробището” на Нийл Геймън спечелиха:

Екатерина Андонова
Георги Тодоров
Теодора Кючукова

Честито! Представители на ProBooks ще се свържат с тях, с подробности как да получат наградата.

Нийл Геймън няма нужда от никакво представяне. Той е едно от най-популярните имена в съвременната приказна литература, а през последните години работи с голям успех и в сферата на киното. Той е автор на сценариите на „MirrorMask”, „Беулф”, минисериала „Никога, никъде, никой”, както и на още няколко телевизионни проекта, а романите му „Коралайн” и „Звезден прах”, екранизирани съответно от магьосника на „stop-motion” анимацията Хенри Селик и Матю Вон, са създадени изключително с неговото съдействие и помощ.

Сега, благодарение на ProBooks (част от ProFilms), един от най-награждаваните му романи „Книга за гробището”, разказващ за малко момче на име Никой Оуенс , което е отгледано и образовано от призраците обитаващи старо изоставено гробище, е вече у нас.

В тази връзка трима от вас, нашите читатели, ще имат шанс да спечелят романа предоставен от издателството, като отговорят правилно на следния въпрос:

През 2009, „Книга за гробището” печели една от най-големите награди във фантастиката. Коя е тя?

Хюго
– Брам Стокър
– Гравитон
– Артър Кларк

Никой Оуенс, познат на приятелите си като Ник, е абсолютно нормално момче. Е, щеше да е абсолютно нормален, ако не живееше на изоставено гробище, където е отгледан и образован от призраци. И с един единствен настойник, който не принадлежи нито на света на мъртвите, нито на света на живите. Животът сред гробището е изпълнен с приключения и опасности за Ник. Негови приятели са една вещица, призраци и други мистериозни същества. Дебнат го таласъми край гроба-порта, за да го отвлекат в тяхното обиталище, а в древна гробница е скрита страховитата Гибел… Но светът на живите е мястото, което крие най-голямата опасност за момчето – Някойси Джак и мистериозното му братство са там… все още търсещи Ник неуморно.

Тук може да видите и трейлъра на книгата:

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments