Даян Лейн

Ако може да се вярва на слуховете, земното семейство на Супермен е абсолютно завършено и доста впечатляващо – Кевин Костнър и Даян Лейн, която не знаем колко години (и ни мързи да проверяваме) след Котън клуб продължава да ни е любима. Добавихме “ако може да се вярва на слуховете”, защото участието на Костнър все още не е потвърдено, но Лейн със сигурност е Марта Кент според официалното прессъобщение на Warner Bros. и Legendary Pictures.

Честно казано Лейн и Костнър ни се струват идеалният избор за земното семейство на Кал-Ел и сме напълно съгласни със Зак Снайдър, който обяви на всеослушание:

За мен това е много важна роля, защото Марта Кент е жената, чиито ценности са оформили мъжа, който познаваме като Супермен. Възхитени сме, че Даян ще е в ролята, защото тя може да пресъздаде мъдростта на жена, чийто син има сили отвъд въображението й.

Както знаете, Снайдър е режисьор, сценарист е Дейвид С. Гойър, а продуценти са Чарлс Роувън, Дебора Снайдър, Ема Томас и най-важното Кристофър Нолан. И вие ли започвате да се съмнявате в талантите на Снайдър и Нолан и да си мислите, че нямаше да ги бива толкова, ако не работеха винаги със съпругите си (Дебора и Ема Томас)?

Но да се върнем към по-важното – освен че е отлична актриса (номинацията й за “Оскар” за Изневяра беше абсолютно заслужена) Даян е супер мацка, дори и на години, и единствената опасност е Кларк/Кал-Ел/Супермен (временно познат като Хенри Кавил) да се захласва прекалено много по мащехата си. Но ако е така, ще го разберем.

Даян Лейн

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments