TILT

С доста приличен резултат от 10 421 зрители и 86 301 лева „Тилт” е първи за трета поредна седмица, при това в конкуренцията на цели пет нови заглавия. Сега вече и най-големите скептици няма как да отрекат, че филмът е успешен. До момента той има общо 74 066 зрители и 517 565 лева, а предстоят дълги празници и първоначалната ни прогноза от 100 000 зрители, така да се каже, може да бъде преизпълнена. Дали ще успее да изкара над един милион лева? Честно да ви кажем, нямаме представа, но ако го направи, ще се радваме.

Така, след като уточнихме това, ще сменим малко схемата. Не искаме да сме от онези досадници, които дуднат „нали ви казах” (още повече, че доста често грешим), но забележете само резултатите и на кое място са двата „Оскар”-ови претендента „Непреклонните” и „Речта на краля”. На седмо и осмо, тоест, точно както предрекохме (поне за „Краля”, за „Непреклонните” очаквахме да е по-напред) извън петицата, като общите им резултати са колкото на шестия „Агент XXL 3”. А това, дами и господа, е поредното, ПОРЕДНОТО доказателство, че българската публика не се интересува от качество! Тя от нищо не се интересува. Точно затова скоро ще гледате само романтични помии до откат.

Това е коментарът тази седмица. Какво повече да кажем? Един поглед стига, за да видите каквото ви трябва, останалото е проста статистика.

[table id=56 /]

<< Предишна седмица

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Радвам се за "Тилт" и да, признавам, отново надцених българската публика 🙁