Най-новият трейлър на „Star Trek Into Darkness” излезе онлайн и за разлика от предишните клипове, които наблягаха на злодея Джон Харисън (ако това действително е името – има хора, които все още се надяват на Кан), този път той има само три кадъра присъствие и останалото е изцяло екшън и една-две шегички.

По принцип звучи като добра идея – определено трябва да има и няколко по-„светли” рекламки, които да представят и по-леката страна на филма (Джей Джей Ейбрамс държи да се знае, че не е само мрак от началните до финалните надписи), но честно казано, предишните трейлъри като че ли ни радваха повече.

Гледайки трейлъра, просто не можем да се отървем от мисълта за „Star Wars”. Екшънът, подхвърлените реплики, Кърк и Спок, които си разменят остроумия „зад волана”… Може би нямаше да ни хрумнат сравненията, ако не бяха последните няколко месеца, но сега просто няма отърване от тях.

Когато екипажът на „Enterprise” внезапно е привикан обратно у дома, членовете му откриват, че неудържима и ужасяваща сила в собствената им организация е взривила флота, запращайки нашия свят в неочаквана криза. В желанието си да разчисти лични сметки, капитан Кърк навлиза във военната зона, опитвайки се да залови един човек, който в действителност е оръжие за масово унищожение. Нашите герои са завлечени в епична игра на живот и смърт, в която любов, приятелство и живот ще се жертват за единственото семейство, което Кърк все още има – екипажа му.

Накрая искаме да ви представим и няколко снимки, които не са никак нови – представени бяха от EW преди около месец, но така и намерихме време да им отделим една новина. Сега използваме възможността:

Star Trek Into Darkness

Star Trek Into Darkness

Star Trek Into Darkness

Star Trek Into Darkness

Star Trek Into Darkness

Режисьор на „Пропадане в мрака” („Star Trek Into Darkness”) е Дж. Дж. Ейбрамс, сценарият е дело на Алекс Курцман, Роберто Орси и Деймън Линделоф, а в ролите са Крис Пайн, Закари Куинто, Карл Ърбан, Саймън Пег, Зоуи Салдана, Антон Йелчин, Джон Чо, Бенедикт Къмбърбач, Алис Ив, Питър Уелър и др.

Премиерата е 17 май 2013.

Повече подробности за филма може да прочетете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. Понеже не съм запознат със нищо от света на Star Trek, искам да попитам, такъв като мен, ако гледа филма от 2009 (и съответно този), без предварително да е гледал другите филми или сериали, може ли да разбере и да се наслади напълно на филма? 😀

  2. Разбира се, че не може!

    Човек трябва да е гледал всички всички сезони на TOS, TNG, DS9, VOY и ENT, всички 11 филма, анимационната версия, да е изчел поне 40 от книгите и разбира се да има автограф от Жан Люк! Иначе ще стане като в събота на Филм феста, когато уонаби хипстъри коментираха The Wall с думите, имаше нещо в този филм, но не очаквах, че ще пеят толкова. Понастоящем се водят безследно изчезнали……….

  3. @MKT, защо стряскаш човека, а? 😉 😉 😉 Пълна наслада едва ли има, но този филм си заслужава. Качествена фантастика, с интересна история и перфектни ефекти. И почти липса на холивудски звезди (това не винаги е в плюс). Аз нищо не бях гледал преди това от вселената (то и сега е така) и случайно попаднах на предпремиерата. Но филма ми хареса и сега чакам този.

  4. „The Wall“ е в моя личен Топ 10 на всички времена и онези тъпанари са си заслужили „присъдата“!

    А за новия „Стар Трек“, не е задължително да си гледал старите, но помага да хванеш препратките, които са яки. 🙂

  5. Стар Трек Into Darkness, както и всички подобни филми, се правят за, и разчитат предимно на аудиторията, която понятие си няма от вселената. Т.е. помага да поназнайваш нещичко, но така или иначе ще е разказано като за идиоти.

    Дъ Уол е съвсем друга бира 🙂

  6. Обективно погледнато Джей Джей нарочно направи ребут на филма за да го извади от доста заплетената и комплексна вселена, където се намираха предишните филми и сериали.