„Ironclad”

Ironclad” разказва за един от най-кървавите и важни моменти в английската средновековна история, в който няколко добри мъже воюват за да защитят страната си от мегаломанията на кръвожадния си крал. Опустошителната битка за замъка на Рочестър е истинска история за чест, действие и вълнение. Ще се лее кръв.”

Иха-а, обожаваме когато се лее кръв, наистина. Адски си падаме по истории тип „железен млат и кървав топор” и даже сме склонни да преглътнем един-два недостатъка в името на добрата сеч. Не сме сигурни обаче, че въпреки впечатляващия си актьорски състав и няколкото забележителни сцени, “Ironclad” ще може да превъзмогне изцяло повечето минуси, които виждаме в трейлъра.

http://www.youtube.com/watch?v=CS43OEmPUB8

Да, определено трейлърът има недостатъци, но ние няма да се настройваме негативно още отсега и ще се фокусираме главно върху това, което ни харесва.

Филмът е режисиран от Джонатан Инглиш, а в ролите ще видим Джеймс Пюърфой, Пол Джамати, Брайън Кокс, Чарлс Данс, Джейсън Флеминг, Кейт Мара и Дерек Джакоби.

Английската премиера на филма е през март тази година.

А сега вижте Пюърфой в ролята на историческата личност Уилям Маршал (той се появява в „Робин Худ” на Ридли Скот изигран от Уилям Хърт), който държи най-гигантския меч, който сме виждали някога. Предполагаме, че дори и Фройд не би намерил думи да каже какви комплекси се избиват с такова чудовище.

Джеймс Пюърфой

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *