Пришълецът

Искрено се радваме да ви съобщим, че от „Fox” официално отрекоха информацията, че подготвяните от Ридли Скот две предистории на „Пришълецът” са били отложени за 2013 и 2014 г.

Историята откъде са тръгнали слухове е впечатляваща, така че се дръжте здраво. Vulture съобщават, че не кой да е, а Леонардо ДиКаприо е щял да участва в главна роля и за да се избегне конфликт с графика на снимките на „J. Edgar на Истуд – където ДиКаприо ще изиграе небезизвестния Джей Едгар Хувър – се е наложило изместване на цялата продукция за 2013-та и  2014-та. Сега обаче, Льонката е отказал и всичко остава постарому.

Честно казано не знаем какво да кажем. Идеята, че това, което ще видим, има потенциал да привлече някой от ранга на ДиКаприо ни изпълва с огромен кеф, защото придава едно съвсем ново, по-сериозно измерение на филма и ни кара да си мислим, че Ридли Скот наистина ни е подготвил нещо качествено, а не просто поредното обезкървяване на легендарното същество.

От „Vulture” съобщават още, че филмът вече си има заглавие и то е „Paradise”. На нас лично ни звучи малко странно, но ако може да перифразираме репликата на Вини Джоунс от „Гепи”, ако ще и „Сюзън” да го кръстят, ние ще го гледаме.

Дадено е и кратко описание на филма. „Paradise” е рестартиране на оригиналната поредица за Пришълецът и историята следва група космически пътешественици, които се натъкват на чудовищно извънземно същество, което започва да ги избива един по един.” Не думайте! Един по един? Не звучи супер оригинално, но ние знаем, че и първият и вторият филм от серията се разправят за същото, пък са велики, така че това не означава нищо.

Новините обаче, не свършват до тук. Освен че Нуми Рапас се спряга за главната героиня на име Елизабет Щоу, се говори още, че Скот е искал Майкъл Фасбендър за ролята на Дейвид, който е андроид, предшестващ моделите на Аш и Бишъп, и Мишел Йео за 40 годишна здрава, но секси героиня на име Викърс. И не на последно място, съобщава се за героя „Инженер 1”, който ще бъде изигран от някой много висок актьор, и който по-късно ще бъде изцяло заменен от CG, в стила на Ам-гъл и На’витата от „Аватар”.

Просто няма какво повече да добавим!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Тъкмо днес я четох новината, но в леко по-съкратен вариант в horror-movies.ca… Какво по-хубаво от това… Дано само да не се окаже поредното опропастяване на една прекрасна поредица… А през това време ще си припомняме старите филми на перфектно качество :Р

  2. Вече има едно леко опровержение – нищо лошо обаче – за което ще пробвам да драсна един ред за утре! 🙂

  3. Мдааа… а после кво излезе.. Викърс беше яката Терон, а Инженер 1 беше още по-як бакто…..