Ant-Man

Всъщност нямаме нищо ново за казване, защото новината разпространена от LA Times, че Едгар Райт активно работи по сценария на „Ant-Man”, съвсем не е нова. Разбира се, беше си взел почивка от приключенията на д-р Херни Пим (за приятелите Ханк) покрай „Scott Pilgrim vs. The World”, но сега се връща към героя на „Marvel”. И ние сме повече от доволни, защото – въпреки че Едгар ни е любимец още от „Shaun of the Dead” – „Скот Пилгрим” беше уникално як филм и адски ни е яд, че нямахме възможност да го гледаме на кино в България. Повярвайте ни, ако беше минал по родните кина, ОК номинациите, а и наградите щяха да са малко по-различни.

Засега за „Ant-Man” не се знае абсолютно нищо, така че не бързайте с предположенията и съветите кой да е в главната роля, но с малко късмет скоро ще се стигне и дотам. Междувременно Райт и Джо Корниш (двамата работиха заедно и по сценария на „The Adventures of Tintin”) се трудят по сценария и явно са решени да го изпипат както трябва. Ето какво казва самият Райт: „Този филм не е от летните блокбастъри, за които се бърза. Не е от тези, които влизат в продукция без сценарий. Този е малко по-различен.

Звучи добре, нали? Жалко, че и други продукции не следват този пример, ами бум-тряс и ни сюрпризират с някой прибързан боклук, който не става за нищо. Е, ние не се съмняваме в Райт, а ако все още се чудите защо, гледайте Шон и Скот. Няма да съжалявате.

П.П. Кой не иска да е Ant-Man? 🙂

Ant-Man

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments