"Карибски пирати 5"

Сигурно се питате докога от Холивуд ще цицат тази поредица и почти толкова сигурно сами си отговаряте на въпроса. „Карибски пирати” е такава златна кокошка, че ако „Disney” не се възползват, докато могат, това би било престъпление срещу филмовата индустрия и капитализма като цяло.

Когато за първи път ви съобщихме за възможността да видим „Карибски пирати 5” (че дори и шест), все още нищо не се знаеше за тях, но сега от Deadline имат малко информация. Те съобщават, че сценаристът Тери Росио официално е подписал договор за петата част и наблягат, че това ще е първият филм, в който Росио ще бъде сам, без партньора си Тед Елиът, с който написаха първите три филма (и очаквания четвърти) от поредицата.

От „Deadline” съобщават още, че според тяхната информация, Джони Деп също ще е на линия за филма, тъй като има договор, който включва няколко продължения и че от „Disney” преговарят да върнат и режисьора на предстоящата четвърта част „В непознати води” Роб Маршал. Все пак те си оставят вратичка за евентуални изненади.

Така като ние разбираме нещата, с подписването на Росио от „Disney” опитват поне частично да си вържат гащите, тъй като според слуховете, когато след напускането на дружката му Гор Вербински Джони Деп се ослушваше и не беше сигурен дали ще се завърне като Спароу, именно сценаристите са били тези, които са променили мнението му. Според неговите думи те са свършили перфектна работа по двете продължения.

За финал ще кажем, че се надяваме всички тези приказки и напъни да произлизат от факта, че „Disney” са гледали „Карибски пирати: В непознати води”, доволни са от това, което са видели, и сигурни в успеха му бързат да си осигурят още бъдещи постъпления.

Карибски пирати: В непознати води” се очаква в кината на 20.05.2011. Ако сте пропуснали първия му трейлър, можете да го видите тук.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. ООооффффффф, тоя занаят. Все с Ром под мишница и клатеща походка.И като ми дъхне, през екрана , направо падам

  2. Мечтая си за свят, в който следващият „Карибски пирати“ ще е касов провал.