„Skyline 2”

Братята Строс май не страдат от излишни притеснения и браво на тях – на тазгодишния Comic-Con опаковаха цяла сграда с реклама на филм, за който никой не беше чувал. После спокойно се изтъпанчиха пред изверелите тълпи, които живеят за фантастиката, и кротко и спокойно обясниха защо всички ние трябва да гледаме „Skyline”, а не всички останалите заглавия, които се опитват да привлекат вниманието ни със звезди и безобразни бюджети. Един късмет, че филмът им наистина изглежда отлично и при това е правен без подкрепата на Холивуд.

Премиерата на „Skyline” застрашително наближава (12 ноември в САЩ), но братята режисьори нямат намерение да чакат първите реакции на зрителите и вече подготвят продължението, засега озаглавено само „Skyline 2”. Разбира се, не е 100% сигурно, че ще се получи, но Колин и Грег Строс споделиха пред Film School Rejects, ако „Skyline” изкара и една десета от типичните блокбастъри, това ще е достатъчно, за да видим и продължението.

А ако случайно сте пропуснали двата трейлъра, плаката и първите кадри и нямате представа за какво говорим, вижте това клипче. Заслужава си:

http://www.youtube.com/watch?v=uRo9ArbCM0Q

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *