Hanna

Ето на това му се вика таглайн.

Преди месец видяхме първия, доста странен трейлър на „Hanna – екшън трилър, дело на режисьора на „Изкупление” Джо Райт – където Сърша Ронан играе малко момиче, отгледано в дивата пустош на Финландия от своя баща, който я обучава как да стане съвършен убиец.

Тогава споменахме, че Ронан има доста страховит поглед, но това беше преди да видим този плакат. Сега просто не сме сигурни. Не искаме да ви прозвучи превзето, но той някак ни напомня на Мона Лиза. В смисъл, че едновременно изразява адски много емоции.

В крайна сметка, каквото и да изразява погледа на Ронан и респективно Хана, на нас плаката ни харесва. Вижте го и вие и решете за себе си.

Hanna

Да, определено плаката ни харесва. Прибавете към него и готиния трейлър и факта, че Джо Райт открито споделя, че великият Дейвид Линч е бил вдъхновението му за този филм и получавате нещо, което очакваме с огромен интерес.

Както вече споменахме, режисьор е Джо Райт, а в ролите освен Сърша Ронан ще видим Ерик Бана, Кейт Бланшет, Оливия Уилямс, Джейсън Флеминг и Том Холандър.

Премиерата е 8 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. За отбелязване е факта, че редом до името на Джо Райт стои това на Chemical Brothers.

    Явно след успешната работа на Трент Резнър по Социалната мрежа и тази на Daft Punk по Трон: Заветът през 2011 ще продължи навлизането на известни имена от музикалния бизнес в сферата на филмовата музика.

    Подобен подход заслужава адмирации, защото повечето утвърдени композитори малко или много преповтарят темите от най-известните си филми в следващите, а така дадено заглавие може да бъде запомнено и чрез оригиналния саундтрак, който върви към него.