Когато преди няколко дни получихме свръх-постния си първи поглед (поне плакатите си заслужаваха) към „A Glimpse Inside the Mind of Charles Swan III” на Роман Копола, за пореден път, надълго и нашироко, споделихме причините, поради които очакваме този проект с голям интерес. Затова сега няма да се повтаряме излишно, а направо ще пристъпим към представянето на първия официален трейлър на филма.

What the hell was that”, indeed! Съдейки по първите снимки и плакати, както и по обещанията за оттегляне на героя в свой собствен измислен свят, в който да се бори с реалните си проблеми, очаквахме филмът да е лека кретенийка, но не и в такава степен.

Но не се оплакваме. Доста си падаме по такива неща, а „A Glimpse Inside the Mind of Charles Swan III” има доста сериозен творчески потенциал, така че продължаваме да чакаме филма с голямо любопитство. Дори и да се окаже разочарование, от трейлъра е видно, че поне Бил Мъри (за пореден път) ще е на висота – огромен е!

Като допълнение вижте и един нов постер на филма.

A Glimpse Inside the Mind of Charles Swan III - плакат

Режисьор на „A Glimpse Inside the Mind of Charles Swan III” е Роман Копола, а в ролите са Чарли Шийн, Бил Мъри, Джейсън Шуорцман, Катрин Уиник, Патриша Аркет, Мери Елизабет Уинстед, Обри Плаза и др.

Премиерата е 8 февруари 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment

  1. Това трябваше да се казва „A Glimpse Inside the Mind of Charlie Sheen I“ 🙂 Като гледам трейлъра, това ще да е оригиналното название 🙂 🙂 🙂
    PS: Бил Мъри е велик !!!