Voyage of the Dawn Treader

По принцип сме едни от малкото почитатели на първите два филма от поредицата „Хрониките на Нарния” – смятаме, че са прекрасни детски филмчета, от които хората доста погрешно очакват да бъдат „Властелинът на пръстените” – но всичко, което видяхме до момента от третата част озаглавена „Хрониките на Нарния: Плаването на “Разсъмване” беше меко казано евтино и несполучливо.

Сега обаче от Yahoo представят най-новия (лично за нас непонятно кой точно поред) трейлър, който всъщност изглежда що-годе прилично и за първи път виждаме нещо, което поне мъничко да ни подскаже, че поредицата ще има някакво бъдеще след  преминаването й  под опеката на Fox.

Този път Едмънд и Луси, заедно с техния досаден братовчед Юстас, са погълнати от картина и са запратени на фантастичен кораб от Нарния наречен “Разсъмване”, където те отново се срещат с кралския си приятел Каспиан и воина мишка Рипичип. На борда на кораба децата се отправят на пътешествие към границите на познатото, което още веднъж ще ги изправи пред събития, които ще решат съдбата на Нарния и безбройните й фантастични обитатели.

Премиерата на филма е насрочена за 10 декември тази година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *