“Играта на играчките 3”

Играта приключи. Благодарим на всички участници. Пoкана за двама за специалната премиера на “Играта на играчките 3” си спечели Силва Гирагосян. Честито! Представители на Форум Филм България ще се свържат с нея, с подробности как да получи поканата.

Едва ли имате нужда от припомняне, че Уди, Баз и компания се завръщат за ново приключение в дългоочакваното второ продължение на абсолютната класика „Играта на играчките”.

Този път, след като Анди заминава за колеж, Уди, Баз и компания се оказват захвърлени в център за малки дечица с лепкави пръстенца, които не пипат никак нежно. За да оцелеят и да не загубят нито един от приятелите си, старите другари се съюзяват с няколко нови играчки, в опит да се измъкнат от неприятната ситуация. Едно е ясно. Никоя играчка не може да бъде изоставена зад линията на врага.

За пореден път даваме шанс на някой от нашите читатели да бъде сред първите присъстващи на голямо кино събитие, каквото без съмнение е и премиерата на „Играта на играчките 3”, която ще се състои на 16 юни от 19:30 в Mtel IMAX.

За целта трябва да отговорите на следния въпрос:

Как е името на актьора, който се появява във всички 11 филма на Disney∙Pixar?

Джон Раценбергер

Нашето ревю на „Играта на играчките 3“.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *