Робърт де Ниро Килиън Мърфи и Сигорни Уивър

След като проследихме всички възможни трейлъри и плакати на „Buried” сега е време да насочим вниманието си към следващия филм на режисьора Родриго Кортес. Вярно, все още не сме гледали „Buried” и няма как да знаем дали Кортес всъщност заслужава цялото това внимание, но в случая ни интересуват хората пред камерата, не зад нея.

Килиън Мърфи, Сигорни Уивър и Робърт де Ниро ще участват в „Red Lights”, научаваме от промо плаката от „American Film Market”, представен от STYD. Въпреки че всъщност е табелка в стил „20 километра до Бобошево”, плакатът всъщност е доста добър като идея – картинките ни напомнят за „Ловци на духове” и тамошната проверка на потенциални медиуми. Ако се чудите за какво говорим, искрено ви съчувстваме.

А сега за „Red Lights” – участието на Мърфи е новина за всички и все още не е ясно каква ще е неговата роля, но поне знаем нещо за Уийвър и Де Ниро. Тя е в ролята на Маргарет Матисън, пара-психоложка, която иска да развенчае известен медиум (Де Ниро), който се е завърнал към светлините на прожекторите след 30 години мълчание. Носят се слухове, че Мърфи ще е в ролята на асистента на Сигорни, но това са си чисти предположения.

"Red Light" - промо плакат

По думите на Кортес това е история за „мозъка, който не дава точна представа за реалността”. Със сигурност звучи интересно, но честно казано, с участието на Сигорни Уийвър, Килиън Мърфи и Робърт де Ниро, единствено романтична комедия няма да ни звучи интересно.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *