Том Харди

След официалното потвърждение, че Кристофър Нолан ще се завърне на режисьорския стол на Батман, слуховете за злодеи и за това, кой ще участва във филма, отново станаха на мода. Последното раздвижване по темата идва от Deadline, които съобщават, че Том Харди („Генезис”) – който в момента е свободен след отлагането на снимките на „Лудия Макс 4” за 2012 – е бил избран от Нолан за главна роля в третия „Батман”.

За съжаление, няма никакво потвърждение дали той ще бъде от добрите или от лошите, но предвид физическото му присъствие, повечето хора смятат, че ще е от вторите. Няколко сайта даже стигат дотам, че да го свържат със скорошния слух, че  Killer Croc ще е един от злодеите във филма. На този етап обаче, това са абсолютни спекулации, които не са по-различни от тези за Джоузеф Гордън-Левит, който е спряган за ролята на Едуард Нигма – по известен като Питанката.

Както казахме, това са тинтири-минтири, но смятаме, че поне частта с участието на Харди във филма може да се вземе за чиста монета, особено като се има предвид, че когато Кристофър Нолан работи с някой актьор, след това си го влачи наляво и надясно по проектите си.

Изпълнението му в „Генезис” определено ни допадна и нямаме нищо против да го видим и в Батман, без значение от вида на ролята му.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *