От „Paramount” най-накрая дебютираха първия трейлър на “The Fighter”, дело на режисьора  Дейвид О. Ръсел („Трима крале”, „I Heart Huckabees”) и с участието на Марк Уолбърг и Крисчън Бейл, които преди време замениха Мат Деймън и Брад Пит, чиито имена бяха свързани с ролите по времето, когато Дарън Аронофски бе спряган за режисьор.

Честно казано това, което виждаме, макар и и не особено впечатляващо, е доста интересно. Съгласни сме, че по принцип материалът изглежда Оскаров, но ни се струва, че този трейлър прекалено много се старае да ни убеди именно в това. Все пак не можем да коментираме в тази посока, преди да изгледаме самия филм.

Филмът е създаден по истинската история на Мики „Irish” Уорд, който светът помни с боевете му с Артуро Готи – признати за едни от най-великите двубои в историята на спорта. Освен супер напомпания Марк Уолбърг и винаги перфектния Крисчън Бейл – който тук пак е претърпял физическо преобразяване – в ролите ще видим и номинираните за Оскар Ейми Адамс и Мелиса Лио.

Има едно нещо, което адски много искаме да знаем за този филм, и това е как така Дейвид О. Ръсел и Крисчън Бейл не са се избили помежду си?

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *