“Sucker Punch”

Много бавно вълнението ни за първия оригинален филмов проект на Зак Снайдър („Зората на мъртвите”, „300”, „Пазителите”) “Sucker Punch” – озаглавен на български „Мръсен удар” – набира сили и сме в очакване на 25.03.2011 когато е премиерата му, за да сме наистина надъхани.

Първо беше тийзър трейлърът, който не успя да ни изкефи на макс, а по-скоро ни остави равнодушни. В тази категория попаднаха и първата поредица постери, които също не успяха да пленят въображението ни. След това обаче, се появиха отличните рисувани плакати – дело на Alex Pardee – които определено ни зарадваха, а сега и този трейлър.

Съвсем определено, поне в нашите очи, той е значително подобрение спрямо тийзъра и най-радостното е, че неприятният вкус на „Mortal Combat” и „DOA”, който той оставаше, тук липсва напълно. Сега, той е заменен с усещането за някаква първична прилика с „Пазителите”, което от своя страна може само да ни радва.

Красиви момичета, епични битки, роботи, дракони, мечове, автомати, прилична доза драма и тонове каданс – все пак говорим за Зак Снайдър – трейлърът си има всичко. Единственото нещо, което ни дразни е репликата „If you don’t stand for something, you’ll fall for anything”, ама ще го преживеем.

Да живее рокендролът!

http://www.youtube.com/watch?v=KrIiYSdEe4E

„Мръсен удар” е епично екшън-фентъзи, което ни отвежда в богатото въображение на едно младо момиче, чийто измислен свят е единственото й бягство от мрачната реалност. Без ограниченията на „време и място” тя е свободна да отиде навсякъде, където я отведе умът й, и невероятното й приключение размива границите между реалност и фантазия.

Задържана против волята й, Бейби Дол (Емили Браунинг) не е загубила желанието си за живот. Твърдо решена да се бори за свободата си, тя призовава още четири момичета – откритата Рокет (Джена Малоун), оправната Блонди (Ванеса Хъджинс), винаги лоялната Амбър (Джейми Чънг) и Суийт Пи (Аби Корниш) – да се обединят и заедно да избягат от техните похитители, Блу (Оскар Айзъкс), мадам Горски (Карла Гуджино) и Комарджията (Джон Хам).

Водени от Бейби Дол и с помощта на Мъдрия (Скот Глен), момичетата започват фантастична борба с всякакви създания – от самураи до дракони. Заедно те трябва да решат какво са склонни да пожертват, за да оцелеят и да бъдат свободни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *