Оливия Търлби

Ето на това викаме приятна изненада. Оливия Търлби е една от най-големите ни любимки и неслучайно една от най-първите ни новини беше посветена на нея. Тогава споменахме, че тя заслужава по-широко признание – не, че с отличните си изпълнения в “Juno” или “The Wackness” е останала незабелязана – и просто има нужда да се появи на радара на масовия зрител, което ще доведе до повече нейни участия, а оттам и ние ще бъдем по-доволни.

Tелепатичния медиум и партньор на Дред, Касандра Андерсън

Предвид това, че филмът няма да е гигантски студиен продукт – бюджетът е 45 млн. – и в него са замесени доста талантливи хора, сред които и създателят на комикса Джон Уагнър, ни се струва, че точно това е проектът, от който Търлби се нуждае. Тя ще изпълнява ролята на телепатичния медиум и партньор на Дред, Касандра Андерсън – популярен образ от комикса, и дори получава свой „spin-off”.

Първоначално, определено бяхме малко скептични към тази нова – разбира се 3D – версия на “Judge Dredd”, но нещата много бързо взеха обрат след привличането на Карл Ърбан за ролята на Дред и най-вече след изявлението на продуцента Андрю Макдоналд,който сподели, че целта на екипа е да създаде един „много мрачен, реалистичен филм, който твърдо ще е категория R”. А сега, след обявяването и на името на Търлби, “Judge Dredd” определено се нарежда сред най-очакваните от нас филмови проекти.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *