Постери на „The Next Three Days” и “Monsters”

„The Next Three Days”

При все имената, които са замесени в „The Next Three Days”, някак не сме привлечени от този проект. Първият му трейлър, откъдето и да го гледаме си е доста „generic”, а да не говорим, че става дума и за римейк на филм, който сам по себе си не е някакъв шедьовър.

Сега обаче, от The Hit List дебютират този постер, който определено ни допада и се чудим дали е възможно, само един плакат тотално да промени мнението ни.

„The Next Three Days” - плакат

Животът на Джон Бренън е идеален, преди съпругата му Лара да бъде арестувана за ужасяващо убийство, което твърди, че не е извършила. Три години по-късно Лара излежава присъдата си, а Джон едновременно се грижи за сина си, преподава в колеж и търси начин да докаже, че жена му е невинна. След като и последното обжалване пропада, Лара вижда самоубийството като единствен изход, докато Джон намира друго решение – опасно и дръзко бягство от затвора.

Режисьор на филма е Пол Хагис, широко ненавиждан заради „Сблъсъци” – смятан от доста хора за силно надценен и прехвален – но лично според нас несъмнено талантлив творец, който нека на забравяме, е сценарист на последните два филма за Джеймс Бонд и на „Знамената на бащите ни” и „Писма от Иво Джима” на Клинт Истуд, както и режисьор на съвсем не лошия „В долината на Давид и Голиат”.

В актьорския състав участват Ръсел Кроу и Лиъм Нийсън, които доста харесваме, както и Елизабет Банкс и Оливия Уайлд, които направо обожаваме.

“Monsters”

Вторият плакат, на който искаме да ви обърнем внимание, е на “Monsters” – проект, за който сме говорили вече няколко пъти и който лично според нас изглежда страхотно, Определено е нещо, което с удоволствие бихме си окачили на стената.

“Monsters” - плакат

Преди шест години „NASA” открива възможност за наличието на извънземен живот в рамките на нашата Слънчева система. Те изпращат сонда да събира проби, но при връщането й на Земята, тя катастрофира някъде над Централна Америка. Скоро след това започват да се появяват нови форми на живот и половината от територията на Мексико е обявена за зона под карантина.

Днес мексиканските и американски военни все още се борят да удържат „съществата”. В тази ситуация млад журналист се съгласява да ескортира уплашена туристка през инфектираната зона до сигурността на американската граница.

Режисьор и сценарист на филма е Гарет Едуардс, а премиерата е насрочена за 26 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Егати, определено може да се каже, че кариерата на Едуардс е била следена в сайта от самото й начало 🙂