Винаги сме знаели, че продуцентите на „Хълк” държат Брус Банър да се изпълнява от талантливи актьори – все пак те взеха първо Ерик Бана, а после и Едуард Нортън за ролята на учения, който вечно трябва да контролира гнева си (а според разваления испански на Нортън и глада си). Но и Бана и Нортън не са имали възможност да играят самия Хълк, защото зеленото чудовище беше изцяло компютърно генериранo и в двата филма. Дори и Анг Лий действително да е „играел” движенията на Хълк в първия филм, все пак не става дума за влизане в роля и изиграване на изражения.

Затова толкова ни радва изявлението на Марк Рафало, че той действително ще играе Хълк в предстоящия „The Avengers”, за който по обясними причини споменаваме все по-често, особено покрай Капитан Америка и Тор. За разлика от предишните филми, в „The Avengers” Хълк ще е „motion-capture” (или както ние му викаме monster-capture) изпълнение, подобно на „Аватар” и както винаги се споменава като стане дума за технологията, Ам-гъл. Разбира се, крайният резултат пак ще е компютърно генериран, но поне за основа ще се използва истинско актьорско изпълнение.

Ето какво казва смият Рафало пред Vulture: „Много се вълнувам. Досега никой не е играл Хълк съвсем, винаги е бил CGI. Но този път ще го правят като в „Аватар”,stop-motion capture”. Така че аз действително ще играя Хълк. Ще е забавно.” А когато става дума за Брус Банър допълва: „Много харесвам първата телевизионна версия. На Бил Биксби. Ще се стремя към нещо подобно. Той беше обикновен човек, който винаги бягаше и се опитваше да открие любовта. Герой, на който симпатизираш, преди да се превърне в Хълк и да прецака всичко.”

Снимките на „The Avengers” на Джос Уидън започват февруари и както вече знаете ще участва Железният човек на Робърт Дауни, Тор на Крис Хемсуърт, Капитан Америка на Крис Евънс, Ник Фюри на Самюел Джаксън, Наташа Романоф/Наталия Романова (позната още като Черната вдовица) на Скарлет Йохансон и Hawkeye на Джереми Ренър.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments