След първия без(д)умен трейлър на най-новия филм на Гаспар Ное, „Enter the Void” и след „Psychedelic” плаката му, най-после идва възможността евентуално (само евентуално) да придобием по-ясна представа за сюжета на филма. На ваше място обаче, не бихме разчитали много.

Но преди да ви представим трейлъра , бихме искали да споделим, че следим проекта отблизо, но чак сега (и то благодарение на колегите от Collider), за първи път разбрахме, че един от най-големите ни любимци Марк Каро – дългогодишен партньор на Жан-Пиер Жьоне, с който създават „Деликатесен” и „Градът на изгубените деца” – е основният художник на филма. Чудно, след като името му съвсем ясно се вижда на началните надписи на филма, които се въртят из нета от доста дълго време.

В нашите очи, това е един непростим пропуск, за който все пак се надяваме да ни извините.

http://www.youtube.com/watch?v=2_GGD0R-EwQ

Оскар и Линда отскоро живеят в Токио. Оскар е дребен търговец на наркотици, а Линда работи в стриптийз бар. Една вечер Оскар е ранен в полицейска престрелка и докато лежи умиращ на земята, верен на обещанието, което е дал на сестра си – никога да не я напуска – духът му отказва на напусне света на живите. Докато той броди по улиците на Токио, светът му се изкривява все повече и повече, заприличвайки на кошмарен микс от минало, настояще и бъдеще.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Не мога да се сетя кога за последно трейлър ме е оставял без думи… Бтв не бях чувал за този филм "Денят на изгубените деца", по който Каро е работил с Жьоне. Двамата режисират "ГРАДЪТ на изгубените деца", за ден не знам 😉

  2. Мале, мале! За втори път се излагаме за един и същи филм. 🙂 Представям си ако не ни беше любим какво щяхме да напишем :)))))
    Благодрая!