Дето се вика, рибката още не е хваната, a хората слагат тигана, но пък от друга страна какво толкова? Не е да кажеш някаква голяма изненада – още преди година продуцентът Ави Лърнър сподели, че вече имат идея за “Expendables 2” и 3 – и че филмът определено има франчайз потенциал.

А сега, в разговор с „LA Times” самият Силвестър Сталоун споделя, че ако „The Expendables” се представи добре в бокс офиса – нека не забравяме, че всъщност говорим за един доста приличен и доста трудно събран бюджет от 80 млн. долара – това ще помогне за по-бързото организиране на продължението.

Ето и точните му думи:

„Ако се представи добре смятам, че това ще улесни малко повече финансирането на продължение… имам готова идея. Хората си мислят, че да правиш продължение е лесно, но не е, защото ти е необходим елементът на изненадата. Аз ще опитам да направя нещо напълно радикално.”

Какво означава „напълно радикално”, можем само да гадаем.

Ние сме едни от многото, които се вълнуват от „The Expendables” и дори да се окаже най-голямата тъпотия на света, сме склонни да приемем едно продължение, само защото адски много ни харесва идеята да се правят повече филми с такъв, леко ретро стил – който от където и да го гледаме, си е дефицитен напоследък.

Какво имаме предвид? Вижте това клипче и ще разберете.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. С нетърпение вече чакам селянията, наречена Expendables и според първоначалните ревюта май ще си я получа. Само да не забравя да си оставя мозъка във фризера, таковата, да си почива. Че и против продължение нямам нищо против, а ако дедо Слай успее да кастне отказалите в оригинала роли – JCVD, Сегал и Чан (Бълок много не ми трябва), ще бъде просто пефектно. Представям си Експендабълс 5 със Сталоун, издирващ oткраднатите си от зли терористи хапчета против подагра, просто перфектен екшън. А най-странното е, че си нямам и идея дали предното изречение го написах със сарказъм или не…

  2. :))))))))))))))))))))

    Това за петичката много ми хареса. Ха-ха-ха-ха-ха.

    Иначе, за съжаление ревютата за сега са убийствено лоши. Много жалко :(((((

    Надявах се на сеч като в "Рамбо 4"

  3. Eми и аз това очаквах, но с всеки появил се трейлър си променях бавно мнението, докато накрая не започнах да очаквам просто лош филм. Прост и лош филм. Еми ще си го получа.

  4. Жалко, надявах се, че оценката в imdb все пак значи нещо – дори и махайки 2 единици от нея… 🙁