Марк Уолбърг

Последният път, когато – благодарение на Пол Томас АндерсънМарк Уолбърг беше замесен в света на порнографията, резултатът се оказа един от най-добрите филми на 90-те, „Буги нощи”. Сега, за съжаление без Андерсън и също така без да се показва пред камерата, Уолбърг иска да се завърне към порното с все още неозаглавен сериал, който ще се излъчва по НВО. Уолбърг има доста добри отношения с кабелната телевизия – изпълнителен продуцент е на поне 3 сериала, един от които е доста популярният „Антураж”.

Според The New York Post предстоящият драматичен сериал с продуценти Уолбърг и Стив Левинсън ще използва Холивудски звезди и порно актьори, за да ни запознае с огромна видео компания, която се конкурира с интернет порнографията, и разбира се с младо момиче, което пристига в Лос Анжелис, за да стане звезда. Сценарист е Джеймс Фрей, който разказва: „Това ще е огромен епос за порно индустрията в Ел Ей. Ще разказваме истории, които никой досега не е разказвал и ще посетим места, където никой не е стигал досега.”

Става дума за порно, така че какви ще са тези места, не можем и да си представим… Нас най-силно ни вълнува коя актриса ще ни зарадва в ролята на „момичето от малкия град, което е готово на всичко, за да достигне мечтите си”, но явно е рано за такива подробности.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. HBO правят много добри сериали. Има шанс да се получи нещо интересно. Особено пък ако има повее цици! :)))))))

  2. Това е новина. Харесвам някои сериали на НВО, а самата история звучи интригуващо. Чакаме.