Във връзка с обявеното кино завръщане на удълженото издание на „Аватар”– което уви , ние няма да имаме възможност да видим – от „20th Century Fox” пуснаха трейлър, който лично за нас доста убедително показва, че новите, невиждани  сцени, при все че са с дължина едва 9 минути, ще си заслужават на 100%.

Не виждаме какво повече можем да кажем, освен че се надяваме от „Fox” да не се правят на интересни и както обявихме първоначално, от „А+ филмс” да успеят да ни зарадват с три дисковото Blu-ray и DVD издание.

http://www.youtube.com/watch?v=tLylzuf1MWA

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Чакайте малко, аз ли не разбирам или ще пуснат филма отново на големия екран с някакви допълнителни 9 минути към него…

    Според мен това е чисто нахалство. Явно са решили да изстискат и последният лев на зрителите… Еми с радост ще го изпиратствам. Тц, тц, тц…

  2. Че е нахалство – нахалство си е, но ако питаш мен пак бих отишъл да го гледам в IMAX. По-голямото нахалство беше, че пуснаха дисковете без грам бонуси, а следващото издание няма да го има в България. Аз също гледам пиратски филми, но за някои не си заслужава.

  3. Това е честа практика, дали за пари, дали за нещо друго, има ли някакво значение? Ако си фен ще се изкефиш. Аз по принцип се кефя на всякакви удължени издания – дори 5-6 секуди "gore" са способни да ми оправят деня, какво остава за 9 минути с нови животни и екшъния.

    Бих го обадил на кинце с 300! Уви, ще се поръчва от чужбината 🙂